

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Не искам да ви разочаровам, но това сигурно е най-био и най-полезното в цялата кофичка, коментират в социалните мрежи
Уволниха шефа на “Ел Би Булгарикум” Николай Маринов, 3 дни след като намали цената на кашкавала с 30 на сто
Нормална ли е тази разлика, според вас
Лешниците оказват благоприятен ефект върху нервната система
Хапват се и топли и студени бабините курабии Захаринки
В стремежа си да се храним здравословно обаче често прекрачваме границата и си вредим, вместо да си помагаме
Работното време на базара ще е от 9 до 20 часа
Основател на това забележително със своята давност събитие е бележитият несебърски майстор-пчелар Кирил Киров
Топ кулинарката разкри във включване на живо във Фейсбук, че подготвя хипер амбициозен проект
Всяко влизане тук е поредното приключение за малки и големи